GSB Services

 

Faglig dygtighed

Høj ekspertise er et ubetinget krav til alle i GSB. Vi skal brænde for faget. Vi skal stræbe efter at være de bedste inden for vores fagområder. Og vi skal være gode til at gøre vores viden nyttig for andre.

Sindelag

Vi er en social og fordomsfri virksomhed, som tror på, at mennesker trives bedst under frie rammer. Vi er hjælpsomme og ydmyge overfor hinanden og vores samarbejdspartnere.

Visionær

Vi har visioner. Og vi besidder en udviklingsparathed i alle led i organisationen med en høj grad af etik i alle handlinger og relationer.

Kreative kræfter, der strækker budgettet

Som sagt får du altid meget mere hos GSB Grafisk - i dette tilfælde deler vi gerne vores foretrukne samarbejdspartnere med dig. Vi leverer et fantastisk hold af kreative kræfter, der dækker design lige fra logo og grafisk identitet til website plus tekst og projektledelse. Som kunde vil du opleve det som ret fordelagtigt, at du kan få det højeste niveau inden for et fornuftigt budget. Der er absolut ingen grund til at betale for høj cigarføring og dyre bureauadresser, når du kan undgå det.

Vores freelance team Design Tekst
  Kiberg & Gormsen Nyemann Communication ApS

Vi hos GSB Grafisk står inde for deres jordnære kvalitet og glade service.


GSB Grafisk · Tonsbakken 16-18 · 2740 Skovlunde · Tlf: +45 23 70 70 70 · CVR: 31849101